מרכיבים
- 1 וחצי קישוא.
- 1 בצל.
- 2 גזר.
- 1 שורש גזר ושורש פטרוזיליה.
- 2 שיני שום.
- 1 יח' ברוקולי.
- 300 גר' דלעת.
- 250 גר' כרוב ניצנים.
- 2 וחצי כפות שמן זית.
- 1 ליטר מים - ציר ירקות.
- מעט שמיר ופטרוזילה קצוצים.
- מלח, פלפל - (לפי הטעם).
אופן ההכנה
קוצצים את הירקות היטב ומאדים בסיר עם שמן, מוסיפים את הנוזלים ומבשלים כחצי שעה...
מתבלים במלח, פלפל- (לפי הטעם)- ומגישים בתוספת מעט שמיר ופטרוזיליה...
טיפ ממני
1) ניתן להוסיף למרק כשמגישים פסטה מבושלת...
2) בזמן הכנת המרק להוסיף כשליש - כוס גריסים או עדשים שיוסיף טעם למרק...
כפי שהזכרתי זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים). שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים............כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב, וההגשה לפני הארוחה יכולה להיות מתאימה............
לאנשים שאוהבים, לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב שבמרק, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב............
מרק ירקות טעים וקלאסי וקל להכנה, שאפשר להתענג עליו כל פעם מחדש - כל כך מתאים לחורף כשקררר....
מתכון נפלא לחורף.....
אנסה בהמשך להביא לכם מתכונים נוספים..........
מתכון להכנת מרק ירקות
מרק ירקות טעים וקלאסי וקל להכנה, שאפשר להתענג עליו כל פעם מחדש - כל כך מתאים לחורף כשקר. מתכון נפלא.....
זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים).
אחד מהמתכונים המוצלחים ביותר והאהובים בחורף במיוחד, מתכון מוצלח, וקל להכנה מהירה בתאבון............
הכנת מרק ירקות - לאנשים שאוהבים, לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב שבמרק, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב............
הכל בהישג יד, הכנה קלה ומהירה ומומלצת כמובן............